Personale

Per Bjerregaard er speciallæge i plastikkirurgi og har siden 2005 været ejer og leder af Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik. Per Bjerregaard er uddannet på Rigshospitalets afdeling for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi og Hvidovre Hospitals afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling og fik sin speciallægeautorisation i 1997. Siden har han arbejdet som speciallæge på Søllerød Privathospital, inden han i 2005 åbnede egen klinik. Plastikkirurg Per Bjerregaard er tidligere formand for Danske Plastikkirurgers Organisation og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi. På nuværende tidspunkt er han medlem af bestyrelsen i Foreningen af Praktiserende Speciallæger.

Merete Nielsen er operationssygeplejerske og har været ansat på Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik siden 2005. Merete Nielsen har mange års erfaring som operationssygeplejerske, blandt andet på operationsafdelingen på Hillerød Sygehus.

Marie Louise Uhd-Nielsen er operationssygeplejerske og har været ansat på Bjerregaard Plastikkirurgisk Klinik siden 2009. Marie Louise Uhd-Nielsen arbejdede i mange år på øjenafdelingen på Hillerød Sygehus og har derfor også mange års erfaring med øjenlågskirurgi.

Tryghedspakke

Tryghed er et omdrejningspunkt hos Bjerregaard Plastikkirurgisk klinik.

Der kan være mange tvivlsspørgsmål i forbindelse med et kosmetisk indgreb, og hos os får du et tilpasset forløb med din personlige kirurg.

Læs mere here